Ingrediente
* 1-2 vinete
* 1/2 ardei rosu
* 3-4 felii de sunca (fara in zilele de post)
* ulei
* oregano
* ghimbir
* sare
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet. Se scug si se lasa deoparte.
Se pregateste un sos. Ceapa se taie marunt, ardeiul se taie cubulete, iar rosiile dupa ce se decojesc, se taie in cuburi.
Se pune pe foc o tigaie cu ulei de masline. Se distuie pe rand, ceapa, ardeiul si rosiile.
Se adauga si pasta de rosii, sare dupa gust si se lasa sa mai fiarba 10 minute ca sa scada sosul.
Se adauga spaghetele gata fierte, sunca taiata cubulete se adauga si oregano si ghimbirul si se mai lasa 3-4 minute pe foc.
Separat, vinetele se taie pe lungime si se prajesc in ulei de masline pe ambele fete.
Se scot pe o hartie absorbanta. Pe fiecare felie de vanata se adauga spaghete, asezandu-le colac, dupa care se ruleaza impachetand spaghetele.
Se servesc pe un platou, adaugand peste ele, sosul de rosii si sunca. Pofta buna!
Ce frumos le-ai pus hainuta din vinete… Servesc si eu virtual, dar mai pe la prinz… Week-end placut !
Minunat
@Daniela ma bucur ca-ti place ideea… Pup!
@Bianka multumesc, weekend placut.
Ce bine arata!!!…ceva deosebit si foarte apetisant!
Va doresc un weekend placut!xxx
Si eu am facut spaghete astazi, dar cuiburi, nu mosoare 😉
@Carmen, multumesc…. pup!
Foarte frumos arata!!! Super reteta si mai super pozele!!!
Pupici
Sara-what a beautiful way of presenting the eggplant with the spaghetti. Spectacular, as always!
Kisses!
@Bianca ma bucur ca-ti place. Duminica frumoasa. Pup!
@Elisabeth, thank you so much for the comments! Kisses!
excellent recipe!!!! well done!!! 😀