Ingrediente:
* 10-12 batoane de crab surimi
* 250 g paste
* 1 dovlecel mic
* 1 dovlecel mic
* 1-2 fire de ceapa verde
* cateva frunze de salata verde
* 2 lingurite de boia de ardei
* 1 lingurita praf de usturoi (optional)
* 1 lingurita de piper negru
* piper rosu
* sare
* sare
* unt
* oregano uscat
* cimbru uscat
* cimbru uscat
Sos Remoulade
* 100 g maioneza
* 1 lg de mustar
* 1 lg de mustar
* 1 lg de ketchup
* 1 lg smantana
* 1 lg smantana
* 1 lingurita suc de lamaie
* 1 lingurita boabe de mustar (conserva)
* piper
* sare
* boia de ardei
* boia de ardei
Mod de preparare:
Pastele se fierb dupa instructiunile de pe pachet. Intr-o tigaie se adauga un cub de unt si putin ulei de masline. Se distuie dovlecelul si ceapa verde taiate julien.
Se adauga batoanele de Surini taiate pe jumatate si pastele fierte. Se condimenteaza cu piper, sare, boia, oregano si cimbru. La urma se adauga si frunzele de salata taiate in fasii. Se face sosul Remoulade din toate ingredientele.
In sosul Remoulade se foloseste de obicei otet sau castraveciori in otet. Dar acum l-am inlocuit cu zeama de lamaie, ca sa mearga mai bine cu Surimi.
Se servesc pastele cu Surimi cu acest sos Romoulade.
Tocmai am ajuns de la serviciu si pastele tale arata atat de bine incat as manca doua porti!Te pup!
@Nela ma bucur, cu mare drag si trei porti. Pupici!