Este o reteta din Pulpe de Cocos ( sau pui ) cu un Sos de Mustar dupa reteta lui Jamie Oliver.
* 2-3 catei de usturoi
* cimbru uscat
* 3 lg de mustar dulce
* 2 lg de smantana
* sare
* piper (boabe si macinat)
Mod de preparare:
Se taie pulpele si pieptil de cocos in bucati potrivite. se ung cu putin ulei,se presara rozmarin si cimbru. Se asezoneaza cu sare si piper si se pune la prajit in ulei incins, cu pielea in jos.
Se prajiesc bucatilel pe ambele parti, cate 3-4 minute. Apoi se scot din tigaie si se pune prazul, tocat felii si usturoiul maruntit. Se adauga si mustarul, smantana amestecata cu o lingura de faina si vinul.
Cand incepe sa fiarba pun din nou bucatile de cocos in tigaie. Se acopera si se lasa totul la foc mic sa fiarba cca. 30 de minute. Se poate introduce si la cuptor. Se serveste cu garnitura de orez.
CAT DE BINE ARATA,,,MI S-A FACUT FOAME,PUP!!
Fantasztikus
Delicios- o pulpitza si pt. mine 😉 pup
@mirela, o saptamana frumoasa.
@Bianka, multumesc, o saptamana frumoasa.
@Liana10, da se gaseste si pentru tine o pulpita. O saptamana frumoasa.