* rozmarin
* ulei de masline
* piper
Mod de prepararea:
Felia de pulpa de porc cu sorici, sectionata pe orizontala, se gaseste in orice supermarket. Se unge cu un amestec din ulei de masline, condimente pentru porc, salvie tocata (sau uscata), cimbru si lingura de mustar. Se lasa la macerat 1-2 ore.
Dupa aceea se face o crusta in putin ulei foarte incins, pe toate fetele si apoi introducem la cuptor pentru 60-80 minute. Se acopera cu o folie de aluminiu. Se lasa 30-40 min apoi se ia folia si se lasa sa se rumeneasca.
Se deschide din cand in cand cuptorul si se umezeste carnea cu saftul propiu. Cand este gata se serveste dupa preferinte, cu cartofi natur, piureu sau orez. Eu am servit friptura cu orez, iar ca muraturi stiuleti fragezi de porumb. Se gasesc de cumparat din supermarket. Pofta buna!
Nu stiu daca o sa ma crezi, dar si eu am facut…nu cu orez, ci cu cartofi taranesti. Ne-am lins pe degete 😉
tare bun!si merge tare bine cu porumb!
ce minunatie….arata senzational…
o zi minunata!
Un deliciuuuuu,,,,,,,mmmm,ce bine arata.Puppp!!
Foarte bun
@Liana10, te cred, e un meniu de duminica si cred ca a fost un deliciu.
@geta, stiu ca-ti place porcul. O seara frumoasa.
@violette, multumesc, te sarut.
@mirela, pupicuri si o seara frumoasa.
@Bianka, ma bucur.
Arata asa bine .ca-ti vine foame!
Buni stiuleti de porumb …imi plac mult!
o zi buna!
Imi place….mai ales ca are si porumb tinar….!
O seara buna!
Ai un premiu la mine, hai la blogul meu
@nicoleta, si mie de cand i-am descoperit, imi plac mult. Pup!
@JANET, ma bucur, pup!
@Bianka, multumesc.