Pulpa de porc la cuptor cu orez



 

Ingrediente:
* 1 felie de pulpa de porc
* 1 plic condimente de porc
* 1 lingura de mustar
* cimbru
* rozmarin

* boia dulce
* ulei de masline
* salvie tocata (sau uscata)
* sare
* piper
* pilaf de orez
* stiuleti fragezi de porumb

 

 

Mod de prepararea:
Felia de pulpa de porc cu sorici, sectionata pe orizontala, se gaseste in orice supermarket. Se unge cu un amestec din ulei de masline, condimente pentru porc, salvie tocata (sau uscata), cimbru si lingura de mustar. Se lasa la macerat 1-2 ore.



Dupa aceea se face o crusta in putin ulei foarte incins, pe toate fetele si apoi introducem la cuptor pentru 60-80 minute. Se acopera cu o folie de aluminiu. Se lasa 30-40 min apoi se ia folia si se lasa sa se rumeneasca.

Se deschide din cand in cand cuptorul si se umezeste carnea cu saftul propiu. Cand este gata se serveste dupa preferinte, cu cartofi natur, piureu sau orez. Eu am servit friptura cu orez, iar ca muraturi stiuleti fragezi de porumb. Se gasesc de cumparat din supermarket. Pofta buna!

 

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

10 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    @Liana10, te cred, e un meniu de duminica si cred ca a fost un deliciu.

    @geta, stiu ca-ti place porcul. O seara frumoasa.

    @violette, multumesc, te sarut.

    @mirela, pupicuri si o seara frumoasa.

    @Bianka, ma bucur.

  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.