* 1-2 catei usturoi
* 1 lingura de unt
* 1 lingurita paprica
* piper
Mod de preparare
Cuptorul se incalzeste inainte. Pentru ca pestele se potriveste de minune cu ierburile aromatice, vom folosm dupa gust frunze aromatice, pe care le vom toca mare. Le vom amesteca apoi cu ulei, zema si coaja de lamaie, unt, sare piper. Unplem burta pestelui cu acest mixt aromatic.
Se pune fiecare bucata de peste in cate un patrat de folie aluminiu ( folia trebuie sa fie suficient de mare cat sa acopere bucata de peste). Pe folie, sub peste se adauga putin unt, cepa taiata marunt, usturoi, zeama de lamaie, paprica, sare, piper.
Se inchide folia de aluminiu si se dau la cuptorul incins in pentru cca. 20-30 min. Dupa 15 min se inteapa folia cu o scobitoare in cateva locuri si se lasa in continuare la cuptor. Se serveste cu legume sotate in putin unt si condimentate dupa gust. Pofta buna!
Cat de bine arata… si frumos colorat… Apetisant…
Minunat, trebe sa incerc si eu
Sara aici la tine e atat de minunat totul nu iti vine sa mai pleci cu atatea retete apetisante .Arata super!
@felis ma bucur ca-ti place. Pup!
@Bianka multumesc si o duninica placuta.
@Nela multumesc pentru cuvintele frumoase. Nu pot decat sa ma bucur ca gandesti asa. Pup!
Minunata rețetă de peste an folie de aluminiu
Ma bucur Anda ca-ti place!
Te mai astept! 🙂