Ingrediente:
* 300 g de paste tip spaghete
* 200 g somon
* 200 g somon
* putin suc de lamaie
* 2 linguri smantana lichida
* 2 linguri smantana lichida
* sos de marar
Pentru sosul de marar:
* 1 legatura de marar proaspat
* ulei de măsline
* ulei de măsline
* 1 catel de usturoi
* coaja de la 1 lamaie
* coaja de la 1 lamaie
* sare
* piper
* piper
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele intr-o cantitate suficienta de apa cu sare, conform cu indicatiile de pe ambalaj, apoi se scurg sub un jet de apa rece.
Separat se fierbe apa intr-o cratita cu putina sare si se adauga somonul pentru cca. 7 min. In putin unt se amesteca pastele şi somonul rupt in bucati potrivite.
Se toarna smantana lichida, zeama de lamaie si un sos de marar. Se condimenteaza daca e nevoie.
Pentru sosul de marar, se toaca intr-un mojar mararul proaspat, catei de usturoi, coaja de la o lamaie si 2 linguri de ulei de masline.
Ooooo! Ce delicatesa!!! Arata minunat si parca simt si aromele 🙂
somonul cu marar sunt o combinatie geniala,daramite si inconjurate de niste paste!:)yummy!:)
@Dana2dor daca ar razbate mirosurile prin ecran ar fi genial, sau mai bine nu!!!… ca ne-am ingrasa si cu miorosuri… hahaha…. Te sarut.
@alison ma bucur ca-ti place combinatia. Plus ca am retinut din postarile tale, ca-ti place mult somonul. Pup!
imi place mararul. Poze minunate
Nu v-as refuza o portie,,yamiiiii,,,,puppp!!!
@Bianka, ma bucur. Pup!
@mirela, cu mare drag, pup!
Super reteta ! Usoara si sanatoasa.