Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti



 

Rulada din carne, asa cum v-am spus si cand am postat Rulada de porc cu legume la cuptor, are multe variante, toate rezultate din varietatea umpluturilor folosite. Va prezint o alta varianta de rulada de carne.

 

Ingrediente:

* 700-800 g pulpa de porc
* 250 g carne tocata amestec
* 250 g spanac tocat fin
* 2-3 ardei rosu copti
* 2-3 linguri de mustar
* legatura de patrunjel tocat
* 1 lg pasta de tomate
* miere
* sare
* piper
* ulei de masline

 

 

Mod de pregatire:
Carnea de porc se curata de pielita, se spala si se cresteaza pe lung astfel incat sa se intinda pe o suprafata cat mai mare pentru a putea fi rulata. Ori o bucata mare sau doua mai mici. S



e bat bine cu ciocanul de pane, punand o folie de plastic deasupra, ca sa nu stricam fibra. Carnea se aseaza pe o folie de aluminiu si se unge carnea cu mustar.

Apoi se adauga un strat de spanac fiert si tocat fin. al doilea strat din carne tocata amestec condimentata dupa gust. Al treilea strat este din ardei copt si decojit, taiat in fasii.

 

 

Acoperim cu inca un strat de spanac si rulam cat mai strans, cu ajutorul unei folii de aluminiu. Asa in folie o dam la cuptor pentru 30-40 de minute. Ultimele 15-20 de minute rupem folia si inainte de a pune din nou la cuptor ca sa prinda culoare, le ungem cu un amestec de pasta de rosii si miere.

 





Recomandările noastre

14 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    @Boabe de Cafea,
    @Bianca,
    @lia,
    @Daniela, va multumesc dragele mele, nu pot decat sa ma bucur ca va place.

    @Sandra, thank you very much for your visit and comments! Kiss.

  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.