Cosulete aperitiv cu rosii cherry



 

V-am mai prezentat aperitive din foietaj pe care eu le consider un rasfat foarte usor de facut. De regula toti avem in congelator cate un alauat de foietaj care ne scapa de multe ori din impas.

Se decongeleaza destul de repede, iar umplutura este de moment cu ce avem la indemana. Alaturi de Cosulete aperitiv cu crema de avocado si somon, Perisoare in foietaj – aperitiv , Aperitiv din foietaj cu prosciutto si crema de avocado, Mini Quiches cu crema de branza si prosciutto, va mai prezint azi o idee deaperitiv, aceste Cosulete cu nrosi cherry. Sper sa va placa.

 

 

Ingrediente Cosulete aperitiv:

* 400 g aluat de foietaj
* rosii cherey – 12 buc.
* crema de branza
* masline negre tocate
* crema de ciuperci

 

 

* smantana
* carnat afumat
* vegeta
* sare
* piper
* marar tocat
* 1 ou pentru uns

 

 

Mod de preparare:
Intai pregatim cremele care le vom folosi pentru a umple rosiile si ca baza pentru acestea in cosulete. Se fac dupa gustul si imaginatia fiecaruia. Eu pentru crema de branza, am freacat branza cu putina smantana, vegeta, masline negre tocate si marar tocat.

Rosiile cherry se cresteaza in cruce pana la jumatate, se scoate cu o lingurita mica de cafea semintele si se umplu cu branza ca in imaginea de mai jos.



 

 

Din picioruse de ciuperci, ramase de la alta reteta, se toaca marunt, se distuie in putina margarina, cu sare, piper, boia. Apoi se adauga putina smantana si marar. Tot in aceasta compozitie am pus si albusul de ou, iar cu galbenusul vom peria cosuletele inainte de a le da la cuptor.

Aluatul de foietaj se intinde pe planseta, se taie in patrate si in triunguri, care se aseaza in tava de briose. Se inteapa cu o furculita si se aseaza in ele din cele doua compozitii. Eu in cusuletele triunghiulare am pus carnea scoasa dintr-un carnat afumat si am asezat deasupra rosiile umplute cu branza.

 

 

Cosuletele patrate le-am umplut cu compozitia de ciuperci si la fel deasupra rosiile cherry. Se dau cu galbenus de ou si se dau la cuptorul incins. Sunt bune si calde si reci. Sunt de efect si potrivite pentru ca aperitiv. Efectul il dau rosiile cherry, in rest se pot improviza tot felul de umplutiri.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

25 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16

    @Corina multumesc e aprecieri. Te sarut!

    @FLORY si mie imi place tot ce-i cu foietaj. Pupici!

    @Simona ma bucur, pup!

    @alinutzika multumesc, pup!

    @pansy ma bucur mult, multumesc. O zi frumoasa!

    @Mihaela da rapida si foarte buna. Multumesc si eu, pupici!

    @catkitchen sunt de efect chiar daca le poti face cu ce ai prin frigider. Dar cherry le da tot efectul. Pup!

  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20
  21. 21
  22. 22
  23. 23
  24. 24
  25. 25

Dă-i un răspuns lui Corina Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.