O reteta simpla si rapida, fara foc. Este amestecul pentru salamul de biscuiti, dar sub forma de bare.
Mod de preparare:
Dupa ce decojim fisticul si taiem nucile grosier, le prajim putin intr-o tigaie. Intr-un vas topim ciocolata si untul.
Biscuiti se dau prin masina de biscuiti, se adauga ciocolata si untul topit. Se amesteca sa se incorporeze bine in biscuiti. Se adauga mierea si dupa caz 1-2 linguri de sirop.
Se incorporeaza nucile taiate, fisticul, mallows nubes taiate in doua si ciresele confiate taiate pe jumate. O forma de chec se tapeteaza cu folie de plastic si se aseaza amestecul niveland prin apasare cu o lingura.
Se da la rece, iar cand se serveste se pudreaza cu cacao sau nuca de cocos si se taie sub forma de bare.
Miini harnicute nu stati nici o clipa degeaba si faceti numai bunatati minunate.
foarte bun desertul, mai ales ca incepe postul!
vreauuuuuuu :(((
Ce bunatate ai facut din nou. <3
@Kyra multumim, acelasi lucru si despre tine. Pup!
@ophelia1983 ai dreptate ca de dulciuri nu ne putem lipsi. Pup!
@coco cu mare placere…. Pup!
@Timea multumesc! Si tu faci lucruri minunate, pup!
Cred ca este o idee grozava ptr weekend !! 😉 Multumesc !!
Cred ca este o idee grozava ptr weekend !! 😉 Multumesc !!