Rulouri cu prosciutto, branza si somon afumat



Rulouri cu prosciutto, branza si somon afumat 0

Rulouri cu prosciutto, branza si somon afumat, un aperitiv gustos care se face foarte rapid. O astfel de reteta este ideala atunci cand suntem in criza de timp, avand de preparat mai multe feluri de mancare, pentru o masa speciala sau de sarbatori. Se prepara la rece, fara cuptor ci doar asamblam niste ingrediente gata cumparate.

 

Ingrediente:
200 g Prosciutto di Petto
250 crema de branza cu verdeturi
2 linguri smantana grasa
150-200 g somon afumat
vegeta
piper alb
2-3 fire de ceapa verde
Decor:
2-3 frunze de salata
1/4 ardei rosu taiat cuburi

Rulouri cu prosciutto, branza si somon afumat 1-1

Mod de preparare:
Avem nevoie de cca. 5 felii de Prosciutto sau orice alta sunca dar de diametru mai mare. Somonul afumat il scurgrm de ulei si se taie fasii.

 

 



Intindem o folie de plastic pe masa de lucru si asezam feliile de prosciutto petrecandu-le ca-n imaginea de mai jos. Frecam o crema de branza cu smantana, condimentam cu vegeta (sau sare) si piper alb. Intindem crema peste feliile de prosciutto, apoi asezam fasiile de somon pe lung in trei randuri. Presaram ceapa verde taiata marunt si cu ajutorul foliei de plastic rulam. Dam la rece.

 

 

Inainte de servire se taie cu un cutit ascutit bucatile pedrept apoi pe oblic, se aseaza pe un platou si se decoreaza cu fasii de salata verde si cuburi de ardei rosu sau orice alta verdeata doriti.

Pe langa faptul ca acest aperitiv e tare bun, este si foarte aspectuos.
Pofta buna!

Rulouri cu prosciutto, branza si somon afumat 2-1





Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.