Bruschete cu somon afumat, pot fi pregatite cu cateva ore in avans si apoi refrigerate, dar pentru ca se fac rapid, 15 minute inainte de servire este perfect. Somonul cu aroma sa bogata face din aceste bruschete un aperitiv minunat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Si la aceasta reteta se procedeaza ca si la reteta de Bruschete cu somon afumat si crema de branza. Se pot folosii felii de baghete subtiri sau felii de paine de casa taiate subtire. Se stropesc cu ulei de masline pe ambele parti, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor sa devina crocante. Se poate folosi si toastul.
Pregatim crema de branza. Intr-un bol amestecam crema de branza, iaurtul, cateva fire de marar proaspat tocat, vegeta si piper alb. Somonul afumat se scurge de ulei.
Pe feliile de paine crocante punem un strat gros de branza. Se aseaza cate o rosie uscata si marinata apoi somonul afumat taiat in fasii cat sa acopere 2/3 din bruscheta. Se stropesc cu putina zeama de lamaie.
Se decoreaza cu usturoi sau ceapa verde taiata oblic. Pofta buna!
Oooh…this bruschetta is lovely!
Foarte bune si sanatoase!
Va astept la concurs:http://enjoydessert.blogspot.ro/2013/04/concurs-cu-premii-pentru-fani.html
Servesc cu placere o portie din bruschetele tale! Arata foarte bine!
cele mai gustoase bruschete !!!
Imi plac bruschetele si-mi place somonul , deci m-am "abonat" la o bruscheta de la voi
Tare bune sunt..
@Kari Lindsay Thank you very much!
@Paula Gafitescu multumesc, o sa particip!
@Top Cuisine avec Lavi cu mare placere serveste!
@coco multumesc frumos!
@Dorina esti invitata cu mare drag! Pup!
@Simona multumesc, pup!