Bruschete cu somon afumat



 

Bruschete cu somon afumat, pot fi pregatite cu cateva ore in avans si apoi refrigerate, dar pentru ca se fac rapid, 15 minute inainte de servire este perfect. Somonul cu aroma sa bogata face din aceste bruschete un aperitiv minunat.



Ingrediente:
3 felii de paine (bagheta)
1 lingura ulei de masline extra virgin
150 g somon afumat
150 g crema de branza cu verdeturi
3 buc rosii uscate marinate
2 linguri de iaurt grecesc (smantana)
marar tocat proaspat
1 lingurita suc proaspat de lamaie
piper alb
vegeta

 

 

Mod de preparare:
Si la aceasta reteta se procedeaza ca si la reteta de Bruschete cu somon afumat si crema de branza. Se pot folosii felii de baghete subtiri sau felii de paine de casa taiate subtire. Se stropesc cu ulei de masline pe ambele parti, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor sa devina crocante. Se poate folosi si toastul.

Pregatim crema de branza. Intr-un bol amestecam crema de branza, iaurtul, cateva fire de marar proaspat tocat, vegeta si piper alb. Somonul afumat se scurge de ulei.

 



 

Pe feliile de paine crocante punem un strat gros de branza. Se aseaza cate o rosie uscata si marinata apoi somonul afumat taiat in fasii cat sa acopere 2/3 din bruscheta. Se stropesc cu putina zeama de lamaie.

 

 

Se decoreaza cu usturoi sau ceapa verde taiata oblic. Pofta buna!





Recomandările noastre

7 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    @Kari Lindsay Thank you very much!

    @Paula Gafitescu multumesc, o sa particip!

    @Top Cuisine avec Lavi cu mare placere serveste!

    @coco multumesc frumos!

    @Dorina esti invitata cu mare drag! Pup!

    @Simona multumesc, pup!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.