Daca tot e perioada verdeturilor, hai sa ne vitaminizam. Aceasta salata este ideala pentru un mic dejun sau o cina. Cu aceasta reteta particip la „Dulce Romanie – Provocarea lunii aprilie„, ce se desfasoara pe blogul Adinei Magda.
Ingrediente 2 pers:
4 oua
1 legatura de leurda
2-3 fire de ceapa verde
1 fir de usturoi
maioneza
sare
piper alb
chives / snidling
Mod de preparare:
Cele patru oua se fierb cca 8-10 minute. Se racesc in apa rece si se curata de coaja. Leurda se spala, se usuca intre prosoape de hartie si se taie julien. Firele de ceapa si usturoi se taie in mucati subtiri.
Intr-un bol se pune leurda, ceapa si usturoil taiate. Ouale se taie in cubulete de marime potrivita si se adauga peste verdeata. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga 2-3 linguri de maioneza si se amesteca.
Se imparte in doua boluri mici, presand bine, apoi se rastoarna pe farfuri. Se decoreaza cu fire proaspete de chives / snidling (popular ceapa de tuns). Poate incercati!
Foarte gustoasa aceasta salata, dar inainte de toate si sanatoasa!
Te pup!
Foarte buna , sanatoasa si aratoasa.
Salata cu leurda si oua e printre preferatele mele , asa ca , e perfecta ptr parada !! 😉
Multumesc !!!
O zi frumoasa sa aveti !!
arata bine , cred ca este si gustoasa !
Iubesc leurda…hmmm…aceasta salata este perfecta in orice sezon. Multumesc pentru reteta!
Va doresc o zi frumoasa!
ce salata aromata si colorata!Super!
@Delicious Flavours ai dreptate, te sarut!
@Dorina ma bucur, pup!
@catkitchen ma bucur! O zi frumoasa si tie!
@coco este tare buna. Multumesc!
@Roawitha ma bucur ca-ti place salata mea. Pup!
@pansy multumesc, pup!