Salata cu oua si leurda



 

Daca tot e perioada verdeturilor, hai sa ne vitaminizam. Aceasta salata este ideala pentru un mic dejun sau o cina. Cu aceasta reteta particip la „Dulce Romanie – Provocarea lunii aprilie„, ce se desfasoara pe blogul Adinei Magda.

 



Ingrediente 2 pers:
4 oua
1 legatura de leurda
2-3 fire de ceapa verde
1 fir de usturoi
maioneza
sare
piper alb
chives / snidling

 

 
 
 
Mod de preparare:
Cele patru oua se fierb cca 8-10 minute. Se racesc in apa rece si se curata de coaja. Leurda se spala, se usuca intre prosoape de hartie si se taie julien. Firele de ceapa si usturoi se taie in mucati subtiri.
 
Intr-un bol se pune leurda, ceapa si usturoil taiate. Ouale se taie in cubulete de marime potrivita si se adauga peste verdeata. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga 2-3 linguri de maioneza si se amesteca.

 

 
 
Se imparte in doua boluri mici, presand bine, apoi se rastoarna pe farfuri. Se decoreaza cu fire proaspete de chives / snidling (popular ceapa de tuns). Poate incercati!
 
Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

7 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    @Delicious Flavours ai dreptate, te sarut!

    @Dorina ma bucur, pup!

    @catkitchen ma bucur! O zi frumoasa si tie!

    @coco este tare buna. Multumesc!

    @Roawitha ma bucur ca-ti place salata mea. Pup!

    @pansy multumesc, pup!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.