Bilute colorate din branza de capra



 

Aceste bilute colorate din branza dau culoare platourilor de aperitive pentru mesele festive. Reteta este flexibila dupa gustul fiecaruia, dar ca bilutele sa aiba un aspect frumos trebuie sa folositi o branza mai tare.

 

 

Ingrediente:
250 branza de capra
100 branza dulce
50 ml smantana proaspata
30 g piper colorat
30 g piper rosu
30 g turmeric (curcuma)
1 legatura marar proaspat
scobitori
struguri

 

 

Modul de preparare:
Branza de capra sa da pe razatoare, se adauga branza dulce si smantana si se amesteca pana devine o parta omogena. Se condimenteaza cu vegeta.
Se modeleaza din crema de branza bilute si se dau la rece 15-20 minute sa se intareasca.

 



 

Intre timp pregatim patru farfuri cu condimente. Piperul colorat si cel rosu se piseaza intr-un mojar sau piulita. Mararul proaspat se toaca marunt. Cea de-a patra farfurie punem turmeric.

 

 

Se scot de la frigider, se tavalesc prin condimentele pregatite si se aseaza pe un platou. Pentru a putea fii servite mai usor se pune in fiecare cate o scobitoare. Se servesc cu struguri alaturi sau se pot pune cate o boaba de strugure chiar pe scobitoate.  Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

 





Recomandările noastre

6 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    @coco si eu asi manca branza fara sa ma satur. Mi-ar placea in locuiesc in Franta ca sa ma infrupt din branzeturile lor. Pup!

    @Kyra si eu urmaresc Paprika, dar aceste bilute nu le-am vazut acolo. Eu le fac de multi ani iar ideea de acum cu branza de capra am luat-o dintr-o revista veche de vreo 7 ani. In alti ani le-am mai facut din branza gorgonzola cu telemea, sau burduf cui ii place. Poti sa ma imtrebi oricand orice fara problema. Te sarut!

  4. 4
  5. 5
  6. 6

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.