Medalioane de porc la gratar



Carnea de porc la gratar, indiferent ca o pregatim pe gratarul cu carbuni sau pe gratar la aragaz este la fel de buna si suculenta. Asa ca va invit la masa!

 

Ingrediente:
muschiulet sau file de porc
sare
piper
cimbru
ulei de masline
ciuperci in sos cremos cu mustar (reteta AICI)

 



Mod de preparare:
Muschiul de porc se taie un felii de cca 2 cm. Nu se bate doar se apasa cu pumnul. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru uscat apoi se stropesc cu ulei de masline.

Intre timp se incinge un gratar si se aseaza bucatile de porc cate 3-4 minute pe fiecare parte. Se intorc cu un cleste sau o paleta, fara a le intepa. Daca va plac mai facute le puteti tine mai mult.

Calde si suculente le-am servit cu Ciuperci in sos cremos cu mustar (Reteta AICI).

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

1 comentariu

  1. 1

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.