Rulouri cu sunca, cascaval si branza, un aperitiv bun, rapid si usor de facut. Incercati!
Mod de pregatire:
Ingredientele de care avem nevoie se pot vedea in poza de mai jos.
Intai pregatim umplutura de branza. Se aleg din cateva cozi verzi de ceapa pentru a lega rulourile, iar restul se taie marunt si se adauga in crema de branza. Seadauga marar uscat si se condimenteaza cu vegeta si piper alb.
Daca se cere, se poate adauga o lingura de smantana, eu nu am pus ca sa ramana mai consistenta umplutura.
Se intinde o felie de sunca, deasupra o felie de cascaval si peste intindem crema de branza. Se ruleaza strans si se da la rece.
Cand se servesc se taie in doua jumatati sau pot ramane si intregi, se leaga cu cozi verzi de ceapa si se aseaza pe un platou. Delectati-va!
Arata divin! Si e un aperitiv perfect pentru un pranz de duminica, in familie 🙂
Mmm.. tocmai bune ptr o masa festiva!!
Rulourile astea imi aduc aminte de copliarie, bunica mea facea mai mereu tot felul de rulouri cu sunca si cascaval 😀
Am trezit amintiri, ma bucur! O seara limistita!