Pilaf cu legume mexicane este un fel de mancare simplu si bun, se face repede si se poate servi ca atare datorita consistentei ingredientelor. Este o mancare minunata pentru zilele de post. Incercati!
Mod de pregatire:
Intr-o tigaie pe foc se pun 3-4 linguri de ulei de masline si curry-ul si se amesteca pana se dizolva. Se adauga prazul taiat im jumatati de rondele.
Cand a devenit sticlos se pune orezul spalat si scurs. Se prajeste putin apoi se adauga supa de legume. Se masoara intr-o cana orezul si cu aceeasi cana se pune de doua ori supa de legume. Se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit sa fiarba.
Cand este aproape gata se adauga legumele mexicane congelate si ceapa verde taiata in bucati diagonala. Se pune iar capacul si se mai lasa sa fiarba. Apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga boabele de fasole rosie din conserva dupa ce au fost scurse si spalate. Se amesteca totul, se pune capacul si se lasa tigaia la cald. Se poate servii ca atare. Pofta buna!