Deserturile la pahar sau „verrines” vorba francezului se pot realiza usor in diverse combinati, trebuie doar sa improvizam. V-am prezentat deja o varianta cu capsuni, iar acum am facut o combinatie de pudding de capsuni, crema de mascarpone si fructe de padure deasupra.
Mod de pregatire:
Pudding-ul de capsuni se pregateste din ingredientele de mai sus si dupa indicatiile de pe plic. In pahare sau cupe transparente, mai mici sau mai mari se pune o treime de pudding de capsuni cat este cald.
Crema debranza: mascarpone se freaca cu zaharul praf sau o lingura de miere. Dozati cat de dulce va place tinand cont ca si frisca meggle este dulce. Se incorporeaza apoi in frisca batuta.
Se adauga crema cu mascarpone in pahare peste puddig si se termina deasupra cu zmeura si capsuni. Delectati-va!
Vai cat de bine arataaaaa ! Vreau si eu !
Dar ce tot vorbesc atata ? Precis ca voi deja ati si spalat paharele !….Asa ca trebuie sa ma apuc de lucru….
Weekend linistit si calduros sa aveti draga Sara.
Va tzuc cu drag !