Rulouri aperitiv cu pasta de mazare pot fii realizate din porc sau piept de pui. Sunt usor si rapid de executat si le putem intercala pe un platou cu alte aperitive.
(cantitatile se adapteaza dupa caz)
Mod de pregatire Rulouri aperitiv cu pasta de mazare:
Pentru aceste rulouri am folosit carne de porc pentru paneuri. pe care le-am ajustat putin.
Mazarea se pune la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat se strecoara, se adauga 1-2 catei de usturoi si cateva frunze de busuioc si se paseaza cu un mixer vertcal. Se leaga cu 1 ou si se asezoneaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara. Se rade deasupra preferabil parmezan ras, dar cum nu am avut am folosit cascaval.
Pe o folie de plastic se aseaza feliile de porc, se intinde deasupra pasta de mazare si se ruleaza strans.
Daca este cazul se prind in scobitori. Se da o preprajire si apoi se da 15 minute la cuptor. Se lasa sa se raceasca si apoi se taie in feli potrivite.