Guacamole cu chipsuri super-rapid si usor de realizat, o reteta delicioasa atat in diverse combinati dar si servita cu chipsuri ca o gustare. Guacamole trebuie servit imediat pentru a asigura cel mai bun gust posibil.
Ingrediente
2 avocado coapte
2 linguri suc de lamaie proaspat
1 ceapa rosie mica, tocata
1 rosie tocate fara zeama si samburi
1-2 ardei iute, tocat (optional)
patrunjel sau coriandru fin tocat
piper negru
sare
Mod de pregatire
Avocado se decojeste, se scoate samburele, iar pulpa se pune intr-un bol si se zdrobeste cu o furculita.
Se stropeste cu suc de lamaie ca sa nu se oxideze.
Ceapa rosie se toaca marunt, la rosie se scot sanburi si zeama si se taie in cubulete mici.
Verdeata se toaca, se adauga si se amesteca totul.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se serveste cu chipsuri.