Friptura de porc la cuptor cu piureu de cartofi



Ingrediente:
* 1 kg de pulpa de porc
* 1 punga de friptura MAGGI
* 1 plic condimente de porc
* 1 lingura de mustar

* salvie
* ulei de masline

 

Pentru piureul de cartofi
* 600 g de cartofi
* 50 gr unt
* 100 ml lapte
* sare
* piper

Mod de preparare:

Modul de preparare a friptirii de porc o gasiti aici… Friptura de porc in punga Maggi.



Dupa ce s-a scos de la cuptor si a stat cateva minute, se feliaza si se serveste alaturi de un piure de cartofi stropiti cu sosul de la friptura si cu o Salata asortata.

Pentru piureu, se fierb cartofii decojiti si taiati cubulete in apa cu sare pana se inmoaie.Se scurg, apoi se paseaza si se amesteca cu untul si laptele pana se obtine un piure.Se asezoneaza dupa gust si se pastreaza la cald.

Print Friendly, PDF & Email




loading...



Recomandările noastre

2 comentarii

  1. 1
  2. 2

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>