Frigarui aperitiv 1



 

Zilele trecute a trecut o prietena pe la mine si ca sa avem ceva de gustat in timp ce povestim, am testat ceva aperitive rapide, care s-ar putea sa le repet si de sarbatori.

Am mers pe principiu, fara asezat la masa ca sa mananci cu furfulita si cutitul, ci in fotoliu si servit gen bufet. De aceea am facut doua aperitive frigarui. Adica pe scobitoare se insiruie ce ne dorim si ce avem prin casa. Iata prima reteta si urmeaza si Frigarui aperitiv 2.

 



Ingrediente:
* salam feliat cat mai uscat
* rosii cherry
* branza (capra, cu mucegai, feta…)
* frunze de patrunjel
* scobitori

Mod de preparare:
Eu am folosit un salam olandez gata feliat. Rosiile cherry se taie pe jumatate. Branza, eu am folosit acum feta, se taie in cuburi potrivite. Se aleg cateva frunze mari de patrunjel.

Salamul l-am indoit, am prins intre capetele lui felia de branza si jumatatea de cherry si le-am prins cu o scobitoare. Dar mai explicite sunt imaginile.

Print Friendly, PDF & Email




loading...



Recomandările noastre

12 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    @Bianca
    @violette
    @Bianka, va pupik si ma bucar ca va plac.

    @ONESTA30 ma bucur ca ai inclus-o in meniul tau de sarbatori. Si tu sa ai CRACIUN FERICIT!

    @Liana10, asta-i si ideea, cat mai rapid, ca la cata treaba acum… Dar e minunat izul sarbatorilor. Pup!

    @Danutza, multumesc si pupicuri.

  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>