Desert la pahar cu fructe de padure



 

Deserturile la pahar sau „verrines” vorba francezului se pot realiza usor in diverse combinati, trebuie doar sa improvizam. V-am prezentat deja o varianta cu capsuni, iar acum am facut o combinatie de pudding de capsuni, crema de mascarpone si fructe de padure deasupra.

Ingrediente:
1 pudding de capsuni
3 linguri de zahar
300 lapte
100 g mascarpone
50 g zahar praf sau 1 lingura de miere
100 ml frisca lichida meggle

 

 

Mod de pregatire:
Pudding-ul de capsuni se pregateste din ingredientele de mai sus si dupa indicatiile de pe plic. In pahare sau cupe transparente, mai mici sau mai mari se pune o treime de pudding de capsuni cat este cald.



Crema debranza:  mascarpone se freaca cu zaharul praf sau o lingura de miere. Dozati cat de dulce va place tinand cont ca si frisca meggle este dulce. Se incorporeaza apoi in frisca batuta.

Se adauga crema cu mascarpone in pahare peste puddig si se termina deasupra cu zmeura si capsuni. Delectati-va!

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

1 comentariu

  1. 1

    Vai cat de bine arataaaaa ! Vreau si eu !
    Dar ce tot vorbesc atata ? Precis ca voi deja ati si spalat paharele !….Asa ca trebuie sa ma apuc de lucru….
    Weekend linistit si calduros sa aveti draga Sara.
    Va tzuc cu drag !

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.