Ingrediente:
* 2 pulpe de cocos
* condimente de pui
* 1 varza alba potrivita
* ghimbir
* coriandru
* coriandru
* sare
* piper
* piper
Mod dr preparare:
Pulpele se spala, se sterg si se condimenteaza. Apoi se dau la cuptor, in pungi de friptura.
Separat varza alba se curata de frunzele vestede. Apoi se taie julien. Se adauga 1 lingura de sare si putin zahar. Se lasa cca o jumatate de ora sa se inmoaie.
Se pune apoi la calit, in ulei de masline. Se distiue usor, se complecteaza din cand in cand cu putina apa. Atentie nu se fierbe, ci se caleste. Cand varza este andante, se adauga ghimbir, coriandru, sare si piper dupa gust.
Asemanatoare este si reteta Pulpe pe pat bicolor de varza.
Imi place foarte mult varza calita!!! dar eu o calesc mai tare, sa fie maronie.
Weekend placut
UOU!!!Varza calita?cred ca am mai bine de jumatate de an ca nu mai fac varza calita.Mama ce pofta mi-ai facut sincer!weekend placut!
Wonderful! I love the spices you used! I love cabbage and thank you for this recipe!
@Bianca ai dreptate, trebuie mai maronie, ca de aceea este "calita". Asa se face, dar cum stomacul nu mai suporta asa prajit… o calim mai putin. Pupici.
@Gabriela te pup si eu si week-end placut si tie.
@ Gwen,
thank you so much for the comments!
ce este o punga de friptura? / de unde iau?
Multumesc
@vlad pungile pentru friptura Maggi sau Knorr, sunt un gen de celofan. Se vand in plicuri de 5 sau 8 buc sau in plic de 1 buc cu condimente alaturat. Se gasesc de cumparat in orice supermarket, la raionul cu folie de aluminiu sau hartia de copt….