Cartofi noi cu tarhon



 Ingrediente:

750 gr cartofi
100 gr masline
100 g ulei
1 lingurita mustar
1 lingurita zahar

1 lingura zema de lamâie sau otet
sare
piper
1 lingura de tarhon tocat marunt

 

 

Mod de preparare:
Se fierb cartofi in coaja, de preferat cartofi noi marunti. Se curata si se taie potrivit de mari.



Se face un sos din ulei cu mustar,se potriveste de sare, piper si otet sau lamâie, la care se adauga zaharul si tarhonul verde tocat marunt.
Se amesteca cu cartofii.

Se adauga si maslinele si se aseaza în salatiera.

Poate fi servita si simlpa ca o salata, sau ca garnitura langa carne sau peste.





Recomandările noastre

4 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.