Mod de preparare:
Pulpele de pui se spala si se prajesc in ulei cu un cub de unt pana se ingalbenesc frumos pe toate partile. Se adauga putina zeama de supa de pui (din cub Knorr) si se lasa sa dea cateva clocote.
Se scot bucatile de friptura. In sosul ramas se adauga faina, se lasa pana se ingalbeneste putin. Se mai subtiaza cu zeama de supa.
Se adauga si mazarea boabe si se lasa la foc mic, acoperita. Se condimenteaza cu sare, zahar, piper.
Cand mazarea este fiarta si complet scazuta, se adauga smantana diluata putin.
Cand este aproape gata se adauga si mararul verde tocat fin.
Se serveste calda cu friptura de friptura de pui.
Ce imi place mazarea….si pulpele la fel.
n-am combinat niciodata mazarea cu carne de pui dar arata foarte apetisant.pup cu drag
@Bianca ma bucur ca ne potrivim la gusturi. Pupik.
@sarah dupa mine mazarea, indiferent ca-i cu sos alb sau sos de rosii este o garnitura, care se preteaza mai ales cu carnea frifta, care-i uscata si cere un sos alaturi. Multumesc si pupik.
O masă minunat, îmi place sos alb 🙂
@Magic of Spice
Thank you very much for the comments.