Pulpe de pui cu mazare in sos alb



Ingrediente:

* 500 g mazare verde boabe
* 1 lingura unt+ulei masline
* 1 lingurita faina

* 1 lingurita zahar
* smantana
* sare
* 1 lingurita de zahar (optional)
* marar verde tocat

 

Mod de preparare:
Pulpele de pui se spala si se prajesc in ulei cu un cub de unt pana se ingalbenesc frumos pe toate partile. Se adauga putina zeama de supa de pui (din cub Knorr) si se lasa sa dea cateva clocote.

Se scot bucatile de friptura. In sosul ramas se adauga faina, se lasa pana se ingalbeneste putin. Se mai subtiaza cu zeama de supa.



Se adauga si mazarea boabe si se lasa la foc mic, acoperita. Se condimenteaza cu sare, zahar, piper.

Cand mazarea este fiarta si complet scazuta, se adauga smantana diluata putin.

Cand este aproape gata se adauga si mararul verde tocat fin.

Se serveste calda cu friptura de friptura de pui.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    @Bianca ma bucur ca ne potrivim la gusturi. Pupik.

    @sarah dupa mine mazarea, indiferent ca-i cu sos alb sau sos de rosii este o garnitura, care se preteaza mai ales cu carnea frifta, care-i uscata si cere un sos alaturi. Multumesc si pupik.

  4. 4
  5. 5

Dă-i un răspuns lui sarah Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.