Este o garnitura ideala pentru pentru multe feluri de mâncare. Fennelul este o legume care poate fi coapta, fiarta in apa sau pe aburi, sau prajita.
Este in mod gresit etichetat cu „anasonul”, care are o aroma de lemn-dulce. Cu toate acestea, aroma de fennel este mai dulce si mai delicata decât a anasonul.
Mod de preparare:
La fennicul inainte de prepararea, se scot frunzele exterioare, ca sa ramana bulbul curat. Se taie julien.
Morcovul si dovlecei se taie pe lungime in fasii cu cutitul de curatat cartofii, sau cu o razalitoare.
Ciupercile la fel se taie in sferturi sau pe lung. In putin ulei si un cub de unt se pun la distuit legumele. Dupa caz, se adauga zeama de legumesi se lasa sa se inmoaie.
Se sareaza si se pipereaza. Este un acompaniament ideal pentru pentru multe feluri de mâncare.
este foarte bun si la gratar…interesanta combinatie…felicitari
@alialexa2006, multumesc de vizita si comentariu.