Ciupercile sunt delicioase si exista foarte multe moduri de a le gati. Cand au insa palaria mare, reteta de ciuperci umplute este de preferat. Imi plac mult ca sunt un antreu delicios.
Asa ca atunci cand gasesc mai inventez o umplutura. Acum le-am umplut cu branza feta. Dar si Ciuperci cu amestec de carne tocata, sau Ciuperci umplute cu piept de pui, au fost la fel de bune.
* 200 gr. branza feta sau liptoi
* 2 lingura de smantana,
* patrunzel
* boia
* sare
* piper
Mod de preparare:
Ceapa verde se taie marunt, se amesteca cu branza, smantana si verdeturile tocate.
Se adauga sarea, piperul si boiaua de ardei dupa gust.
Cu compozitia rezultata se umplu palariile de ciuperci.
Se dau 10-15 minute la cuptor. Se servesc calde sau reci.
Gorgeous! It looks delicious!
@A SPICY PERSPECTIVE, thank you very much.