Ingrediente:
* 150 g de orez cu bobul rotund
* 1 ceapa verde
* 1 morcov
* 1 morcov
* 1 ardei gras rosu
* 1 ardei gras galben
* 1 ardei gras galben
* 1 rosie mare
* 2 catei de usturoi
* 2 catei de usturoi
* 2-3 linguri de ulei
* marar
* piper
* sare
* marar
* piper
* sare
Mod de preparare:
Orezul spalat se pune intr-o cratita impreuna cu uleiul. Se adauga ceapa verde taiata julien pe oblic, morcovul dat pe razatoarea mare, ardeiul taiat cubulete.
Se lasa putin sa se rumeneasca si legumele sa-si dezvolte aromele. Se stinge cu supa de legume, se adauga rosia fara pielitta si seminte, taiata in cubulete, sarea si piperul.
Se lasa sa fiarba la foc mic. Se acopera pana scade tot lichidul si orezul se inmoaie, ramanand intreg. Se adauga mararul tocata marunt.
cita culoare!
Pai la reteta asta chiar ai putea sa ii spui Culorile din farfurie :p la cat de bine arata….
une assiette savoureuse pleins de saveurs
bonne soirée
Atât de frumoasă şi foarte sănătos 🙂
@alison, Pupic si o zi frumoasa.
@Lira, multumesc… ma bucur daca numele blogului se regaseste in prezentarea retetei. Pup.
@Fimère, très gentil de votre part. Bisous.
@Magic of Spice, thank you. Kiss.
ca de obicei pictori culinari sunteti,eu cred ca foarte important la o mancare este aspectul ,bineanteles exceptie facand cei ce tin cura de slabire,hihihi,pupici