Ingrediente:
* 200 gr paste (spaghete)
* 100 g sunca
* 100 g sunca
* ceapa mica
* 2 catei de usturoi
* 2 catei de usturoi
* 100 g mazare scursa
* putin unt
* ulei de masline
* ulei de masline
* 50 ml supa
* 50 ml smantana
* 50 ml smantana
* marar tocat
* sare
* piper
* sare
* piper
Mod de preparare:
Fierbem spaghetele intr-o cantitate suficienta de apa cu sare, conform cu indicatiile de pe ambalaj, apoi se scurg sub un jet de apa rece.
In putin unt si ulei de masline, calim 2 catei de usturoi zdrobiti pentru cateva momen. Apoi se scoate si se adauga ceapa, amestecand continuu pana devine sticloasa.
Adaugam si sunca taiata fasii si prajim usor. Turnam cateva linguri de supa, adaugam mazarea si smantana si lasam totul sa fiarba cateva minute.
Condimentam totul cu sare si piper. Scurgem pastele si servim in sosul de smantana la care adaugam marar tocat.
Arata foarte bine…..cred ca are gust de milioane!!!!
Noapte buna!!!
delicioase,arata de milioane!:)
@judy,
@alison, va pupik si o zi frumoasa.
suuper!i-mi plac!te pupik!
Deci colorat…foarte drăgut 🙂
@Gabriela, au fost foarte bune, Pup.
@Magic of Spice, thank you very much for the comments.
e o reteta destul de usoara si rapida..si f gustoasa! am facut.o si eu seara asta:D de cand am descoperit blogul vostru si nu stiu ce sa mai gatesc..trag cu ochiul la o reteta de aci:))
@Anca, ma bucur ca suntem o sursa de inspiratie pentru tine. Te asteptam orcand cu drag.