Zilele de post nu au trecut asa ca iubitorilor de branza tofu, va mai sugerez o combinatie, cu sos de ciuperci. Daca nu tineti postul va invit sa vedeti Piept de pui in sos de ciuperci.
Este identica, doar ca acum inlocuim pieptul de pui cu tofu. Tot o reteta de tofu este aici… Tofu pane cu sos de rosii.
* 200 g ciuperci
* marar tocat
* piper
* ulei
* margarina (de gatit)
Mod de preparare:
Branza tofu am portionat-o si am pregatit-o pe aburi. Mi s-a parut ca o face mai frageda, fara sa-i schimbe gustul si consistenta.
Sosul de ciuperci: ciupercile se taie in fasii subtiri si cu putin ulei si margarina se distuie timp de cateva minute. Se adauga si iaurt, mararul tocat, cateva picaturi de lamaie si se condimenteaza.
Se pune sosul de ciuperci peste branza si se serveste.
Dupa ce ati pregatit branza pe aburi, o puteti in sosul de ciuperci. Se acopera si se mai fierbe la foc mic, timp 5-6 minute. Se serveste fierbinte.
Arata minunat