Gratin de cartofi cu pulpe de pui



 

Ingrediente:
* 6-8 pulpe de pui
* sos de soia
* mustar
* miere
* boia de ardei
* sare
* piper

Gratin de cartofi:
* 600 grame de cartofi
* 2 oua
* 300 ml. lapte
* 2 lg smantana
* 100 g branza rasa (cascaval)
* praf de usturoi
* sare
* piper

 

 

Mod de preparare:
Se spala pulpele de pui, se presara cu sare şi piper. Se amestecă 3 linguri ulei de masline, 2 linguri sos de soia, 2 linguri de miere, un varf de cutit de mustar si boia de ardei. Puneti pulpe de pui in tigaie si se toarna sosul peste ele. Puneti tava in cuptor, se acopera tava cu folie de aluminiu de 40 de minute.

Pentru Gratin de cartofi, acestia se curata, se spala si se taie in fasii subtiri. Intr-un bol se amesteca ouale, laptele, smantana, sarea si piperul.



Intr-un vas de yena sau o tava, se aranjeaza un strat de felii de cartofi, un strat de branza rasa si se presara cu praf de usturoi. Daca nu aveti, sau nu va place praful de usturoi, puteti pune 2 catei taiati subtiri. Se repeta operatia pana terminam cartofii.

Se adauga amestecul de oua, smantana si lapte din bol si se pune in cuptor cca. o ora. Se servesc cu pulpele de pui, iar alaturi merge o salata sau muraturi, dupa preferinte. Pofta buna!

 

 





Recomandările noastre

11 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11

    @Luminita Carina multumesc de atentionare si scuze! Amestecul de oua, lapte, smantana se adauga peste feliile de cartofi dupa ce au fost toti asezati si apoi se dau la cuptor.
    O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.