Perisoare in foietaj – aperitiv este o idee de aperitiv care a avut mare succes la mine. Trebuiesc pregatite inainte de a fi sevite, ca sa ti se topeasca-n gura. Ideea cu o perisoare in foietaj am vazut-o AICI. Eu am improvizat cu ce am avut in casa si a iesit ce vedeti
Mod de preparare Perisoare in foietaj – aperitiv:
Din aluatul de foietaj intins pe planseta, se taie patrate cu latura de 5 cm. Se pun in tava pe hartie de copt. Cu o pensula, se dau cu ou batut dupa care se presara sare, susan si mac si se dau la cuptorul incalzit in prealabil, pentru 15-20 min.
Separat se fac perisoarele. Se poate folosi orice carne macinata, ca pentru chiftelute. Dar cum tot aveam mici la congetator, gata pregatiti in caserola, am facut perisoarele din ei. Mi s-au parut mai aparte.
Dintr-un mic am facut doua perisoare, pe care le-am prajit in tigaia de teflon in putin ulei. Tineti cont ca perisoarele sa nu fie de diametru mai mic de 4 cm, ca sa se poata incadra intre patratele de foietaj.
Patratele de foietaj le sectionam pe jumatate. Pe jumatatea de jos adaugam branza, rosii, ketchup si verdeata sau puteti improviza.
Adaugam apoi o perisoara, o acoperim cu cealalta parte de foietaj, ca o palarie, iar ca sa stea fixam totul cu o scobitoare.
Cred ca pozele sunt graitoare.
vai ce frumusete si cred ca sunt extraordinar de bune daca le-ati facut cu carne de mici…
mor de pofta!
vin la masa! pupici!
Ce dragalasenii!!! Foarte faina ideea!
Super ideea si arata f bine!
Foarte interesant, bravo!
Foarte bun
arata super
Foarte bine arat, o idee excelenta!!!!
@Alina ,
@Adela Zilahi,
@Andreea,
@felis,
@Alexandrina,
@Bianka,
@Craita,
@Reka,
Va multumesc mult de aprecieri si ma bucur ca v-a placut ideea. Sper s-o folositi cu prima ocazie. Va sarut si o saptamana frumoasa!
Ce haioase-s n-au mai ramas? ca vreau si eu,par niste prajiturele dragalase,pupicei
Ai mereu idei originale! Mai fur si eu cate una de la tine! Pupici!