Ingrediente:
* pesmet
* piper
* verdeata
Mod de preparare Budinca cu broccoli, conopida si ciuperci:
Se desface conopida si broccoli in buchetele, se spala bine si se fierb in apa cu sare, timp de cateva minute. Intre timp, intr-un castron suficient de mare, se amesteca ouale, iaurtul si telemeaua data pe razatoare sau sfaramata cu furculita.
Se unge o tava de yena cu unt si se tapeteaza cu pesmet. In tava se aseaza mai intai conopida si broccoli fiarte si scurse de apa. Se adauga si compozitia de oua, iaurt si branza.
Deasupra se presara cascavalul dat pe razatoare. Se da budinca la cuptor aproximativ 40 de minute sau pana se rumeneste si capata o culoare auriu inchis. Se serveste si calda si rece.
Ca sa se poata taia frumos se lasa putin dupa ce se scoate din cuptor. Pofta buna!
Sunt carnivora dar nu refuz asa bunatate de legume! Arata foarte bine!…
Cat de mult imi place !! din pacate numai eu iubesc conopida, al meu nici sa nu auda.. mereu incerc sa o ascund prin ingrediente ;)) Da-i tare buna budinca ta !! pupici
Felicitari ptr noul look…si nu mai am probleme cu intratul la tine pe blog!!! chiar ma bucur mult ca imi lipsea sa intru si sa comentez la minunatiile tale. Te pup
minunata!pentru mine e perfecta dar cu Haplea ce ma fac ?dar arata yummy.pupicei
Vaaai, cum arata bucata aia taiata!!!Moaaaaa!
Auch…auch…auch… ce-as papa si eu! Arata atat de bine!
Interesant poate fi foarte bun
Nu prea ne omoram cu dinastea,tot carnea este mai buna,dar din cand in cand,merita incercat si asa ceva!Arata atat de bine!
O zi minunata!
Dragele mele,
Cu scuzele de rigoare pentru intarzierea raspunsului, va nultumesc de aprecieri si va sarut pe toate.