* 1 morcov potrivit
* oregano
* piper
Mod de pregatire:
Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in putin ulei de masline pana capata culoare. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se pun intr-o sita, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.
Ardei si morcovul se taie patratele si se soteaza. Se adauga usturoiul taiat fin, mazarea, de preferat cea congelata. Eu nu am avut si am folosit din conserva, a carei culoare numai verde nu este.
Intr-un vas mare se pun legumele, pastele, porumbul fiert, rozmarinul si oregano uscate si se amesteca. Se adauga bucatile de piept de pui prajit, busuiocul verde tocat si un sos din smantana si mustar. Se potriveste de sare si piper.
Gustos si bun
Ce-mi place cel mai mult la voi e "asortarea".Arata grozav!Va pup dragilor!
Super reteta, super prezentare. Pup
@Bianka, multumesc. Week-end placut!
@TeoBucatar multumim. Tu esti o dulce si mereu esti mumai cu aprecieri. Un sfarsit de saptamana cat mai placut!
@Bianca, multumesc, te sarut si un week-end minunat sa ai!
Ce culori frumoase !!! mi-ai luat ochii !! nu mai zic ce pofta mi-ai trezit ! Busuiocul rules .. misto ;)) Pupici
Foarte frumos si bun.Va astept si la mine cu o inghetata.Pup.
Tare mult imi plac aceste paste indiferent cum sunt preparate.
O seara buna!
@Antonia, de cand am un ghiveci in bucatarie cu busuioc, pun in toate mancarurile. e singurul care a rezistat dintre verdeturi. Pup si Week-end placut!
@DiaMar-bucataria galbena multumesc de invitatie, vin cu drag. O seara frumoasa!
@maria mihalache ai dreptate, pastele sunt si bune si rapide cand esti in pana de ce sa mai gatesti. O duminica frumoasa!
Arata foarte bine!Mmmmm!
Un weekend minunat si multi pupici!
ador pastele , iar combinatia asta e perfecta!!!
@maya multumesc si tie o duminica frumoasa!
@catkitchen ma bucur ca-ti place. O duminica minunata sa ai!