Un nou aperitiv din gama Aperitive din aluat de foietaj pe care eu le ador si pe care le fac destul de des. Acestea le-am facut intr-o seara pentru cina, deci le-am servit calde. Au fost minunate si au disparut repede de pe platou.
Mod de preparare:
Pregatirea acestui aperitiv este foarte simpla. Diversitatea acestor rulouri este in functie de umplutura care o folosim. Acum am folosit felii de sunca, cascaval si ceapa verde tocata.
Sursa de inspiratie a fost acest video, asa ca daca imaginile mele nu-s suficiente, il puteti accesa si voi.
Dupa ce am rulat foietajul, se taie in bucati de cca 4 cm si se aseaza in picioare pe o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei pensule se dau cu ou batut doar cu o furculita si adaugt o lingur de lapte.
Se dau la cuptorul incins pentru 25 de minute.
Se lasa sa se raceasca putin apoi se desprid si se servesc. Calde sunt un deliciu, se topesc in gura, dar merg la fel de bine si reci. Eventual se pot reincalzi in microunde. Pofta buna!
Si eu vreau! Asa de rumene sunt… si nici nu vreau sa ma gandesc la gust 😀
Trebuie sa gasesc un motiv sa la fac ca tare ma mai imbie 😉
Tare frumusele! O sa le incerc si eu!
Rumene si farfumate! As vrea si eu doua 😉 da?
Stiu cum iti voi spune: Specialista in aluaturi dulci si sarate!! Aici am gasit cele mai apetisante si ingenioase retete de foietaj-aluat! Pupici
Foarte bune!! Ma servesc si eu! PupiceI!
@Alina nimic mai simplu, se fac tare repede. Pup!
@Fancy Cake ma bucur ca-ti plac. Pup!
@Antonina S. cu mare drag serveste! Pup!
@Simona ce dulce esti, multumesc rumos. Pup!
@Adela Zilahi serveste cu placere, pup!
Perfecte si imi inchipui ce buune la gust!Pup!
Delicioase si frumoase.Pup!
Ce idee buna cu rulourile, voi incerca si eu in genul asta ca arata prea bine 🙂
arata formidabil ♥
te pup scumpa mea!
Si mie imi plac foitajele!
Pot sa iau si eu unul?
Un premiu asteapta sa fie revendicat!! Pupicei!
@Licuta Marin multumesc, pup!
@DiaMar ma bucur, pup!
@Mihaela ma bucur ca si tie iti plac. Pup!
@Emily sunt de efect intradevar. Pup!
@Mari atunci serveste cu mare drag. Pup!
@Adela Zilahi multumesc mult pentru premiu. Pup!
Foarte bine arata si cu siguranta sant tare gustoase !
Un premiu te asteapta la mine pe blog(sectiunea premii)
Arata fantastic!
Super ! 🙂
Niste bunaciuni ai facut aici;bravo!
te pupic si o zi buna!
Ce bunatati, foarte frumoase!
De mare efect.Prezentarea de nota 10.
wow, nota 11!
@lia multumesc, pup!
@Maya multumesc, pup!
@miremirc, multumesc, pup!
@lulu esti o dulce, multumesc!
@maria elena, multumesc ca si ale tale. Pup!
@hapleablog multumesc denota, pup!
@Andreea-Elena C. ce nota mare… multumesc, pup!
Desi optiunile noastre alimentare difera, trebuie sa recunosc rafinamentul retelor voastre, motiv pentru care va inmanez cu mare placere un premiu.
Va stept la mine in vizita sa-l ridicati.
Cu drag,
bonjour Sara,
j'ai réalisé te recette des roulés et je l'ai publié sur mon blog sur ce lien,
je serai ravie si tu me visites pour la voir: http://surmatable.over-blog.com/article-roules-feuilletes-a-la-mortadelle-98553289.html
merci
Multumesc din suflet! Am descoperit acest site din intamplare dar ma voi intoarce cu placere tot timpul la el si, mai mult decat atat ii voi face publicitate pentru ca… merita!
@amadeus multumesc de aprecieri. Ma bucur ca ai gasit aici retete care sa-ti placa si te astept cum spui!
Buna! Se folosesc toate straturile din foietaj pt.aceasta reteta? adica se intinde odata tot foietatjul, nu? Merci 🙂
@ika scuze dar mesajul a ajuns la spam si acum am vazut. Deci legat de foietaj, este vorba de aluat de foietaj care este deja intins. Se gaseste de ori la sul de 400 sau 800 g. Eu am folosit la ce vezi in imagini doar 400 g. Te sarut!
Dragilor , m-am hotărât să las câteva cuvinte la reţetele pe care le fac. Plec la Simona şi acolo are cine-mi aprecia talentul culinar acum în plin post . Diţă este în post crăciunului…
Vă îmbrăţisez cu drag.
@Margareta Dobre ma bucur sa aflu care retete le incerci. Draga de Simona, cred ca se bucura ca o rasfeti cu bunatati culinare.
Va sarutam pe amandoua!