Rulouri caprese cu porc



 

Ingrediente
2 felii de pulpa de porc
sare, dupa gust
piper negru, dupa gust

rosii uscate, marinate in ulei
frunze de busuioc
felii de mozzarella
ulei de masline

 

Garnitura

 

 

Mod de preparare:
Avem nevoie de felii de pulpa de porc, taiate ca pentru paneuri. Numarul feliilor in functie de cate persoane sunteti la masa.

Ungem feliile de carne cu ulei de masline, condimentam cu sare si piper dupa gust. In centru pe feliile de carne asezam feliile de mozzarella.

Deasupra rosii uscate si pastrate in ulei cu ierburi, care se pot cumpara din supermarket. Se adauga si 1-2 frunze de busuic proaspat si se inchid ca in imagimi, apoi se prind cu o scobitoare.



 

 

Se pot praji pe gratar sau in tigaie in ulei. Eu le-am dat o crusta pe toate partile in tigaie, apoi le-am dat la cuptor pentru cca 15 minute.

Le puteti servi cu orice garnitura: piure, orez, legume…. Am servit drept garnitura acesti Ardei colorati umpluti la cuptor si su merg perfect. Pofta buna!

 

 





Recomandările noastre

6 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.