Mod de preparare:
Avem nevoie de felii de pulpa de porc, taiate ca pentru paneuri. Numarul feliilor in functie de cate persoane sunteti la masa.
Ungem feliile de carne cu ulei de masline, condimentam cu sare si piper dupa gust. In centru pe feliile de carne asezam feliile de mozzarella.
Deasupra rosii uscate si pastrate in ulei cu ierburi, care se pot cumpara din supermarket. Se adauga si 1-2 frunze de busuic proaspat si se inchid ca in imagimi, apoi se prind cu o scobitoare.
Se pot praji pe gratar sau in tigaie in ulei. Eu le-am dat o crusta pe toate partile in tigaie, apoi le-am dat la cuptor pentru cca 15 minute.
Le puteti servi cu orice garnitura: piure, orez, legume…. Am servit drept garnitura acesti Ardei colorati umpluti la cuptor si su merg perfect. Pofta buna!
Ceva bun si de efect!! Super combinatie! Si-mi place ca-s facuti la cuptor!
Pupici
ce bine arata! am venit si eu la masa! primesc ceva?:)
Mmm, tare apetisante rulourile!!!Si eu o feliuta:)Pup!
Nu degeaba va numiti Culorile din farfurie. Mereu preparatele voastre sunt frumos colorate, starnesc pofta de a le savura.
Ce bine arata!
Superb, arata perfect in farfurie, la gust nici nu vreau sa ma gandesc :-)))). Felicitari!!!!