Din clatitele pregatite AICI, am oprit cateva pentru micul dejun de a doua zi. Si iata ce a iesit.
Mod de preparare:
Cantitatile pentru ingrediente le alegeti in functie de numarul de persoane care sunteti la masa. Presupunand ca avem gata clatitele, restul este foarte simplu. Pe fiecare clatita asezam cate o felie groasa de salam sau sunca.
Prajim intr-o tigaie oua ochiuri si ca sa nu se imprastie albusul folosim un cerc. Eu am folosit un cerc de la o conserva. Apoi le asezam peste bucata de salam, punem de jur imprejur branza feta sfaranitata si rasfrangem laturile clatitei spre interior ca un plic. Imaginile vorbesc mai bine.
Cand servim stopim, dupa preferinte, cu sos de Soya sau Worcester, sau cu ambele. Este un mic dejun elegant, bun si consistent. Pofta buna!
Sursa inspiratiei: AICI
Ce faina ideea 🙂 imi place mult !pot sa vin si eu la micul dejun hi,hi?
Pup si o zi frumoasa !
Imi place ideea,arata excelent!
Super reteta, o sa o incerc si eu!!!
Elegant si delicios !!!
Minunata ideea de mic dejun….
Te tzuc !
ce deosebit si elegant arata!
Maine dimineata vin la micul dejun!! Super idee!!
Pup
Faina ideea
@ Lia Maria Grozi cu mare drag. Pup!
@FLORY chiar e super, mi-a placut si mie. Pup!
@Craita merita, pupici!
@Sidy multumesc mult. Multe pupicuri si de la mine!
@adnia multumesc, pup!
@Simona cu mare drag, pup!
@Dorina multumesc, pup!
Cat de minunat arata!
Mmm, grozav de bune pachetelele!Un mic dejun pe cinste!Vreau si eu:)Pupici!
Ador retetele pentru mic-dejun 😉 Arata absolut delicios 🙂