Ciuperci umplute, infasurate in bacon



Ciuperci-umplute, infasurate-in-bacon 1

Ciuperci umplute, infasurate in bacon o reteta simpla si rapida. Pentru umplutura se poate jongla ori cu carne macinata, ori cu branza, ca ale mele si ideile sunt multe.

De unde m-am inspitat erau facute pe gratar cu carbuni si erau ceva mai mari. Eu am ales ciuperci mai mici, ca sa poata fi luate cu mana si mancate ca aperitiv.

 

Ingrediente:

6-8 ciuperci champignon
120 g branza ricotta sau feta
50-60 g unt
1 ceapa rosie
vegeta
piper
marar tocat

Ciuperci-umplute, infasurate-in-bacon 0

Mod de preparare.
Pentru umplutura amestecam toate ingredientele.

 

 



Ciupercile le stergem cu un servet umed de praf si le scoatem coditele. Se pot si curata de pielite, dar daca sunt sanatoase nu este nevoie. Se umplu cu ajutorul unei lingurite.

 

 

Se badijoneaza cu una sau doua fasii de bacon. Le-am prins cu cate o scobitoare ca sa ramana baconul mulat pe ciuperca. Se unge un vas cu margarina si se aseaza ciupercile. Se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptor.

 

 

Nu se adauga apa ca-si lasa ele. Se lasa cca 15 minute cat sa prinda culoare. Eu le-am lasat un pic cam mult, dar baconul a fost crocant si ciupercile s-au topit in gura. Eu am facut putine, de incercare, dar am mai fi mancat.

Ciuperci-umplute, infasurate-in-bacon 5-1





Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.