Gazpacho sau Supa rece de vara





Supa Gazpacho a fost inventata pentru a fi consumata in zilele fierbinti de vara. Este o supa spaniola in care se combina cele mai bune si delicioase legume de vara. Poate fi rosie, verde, alba, galbena. Cu un pic de imaginatie si in functie de cantitatile si de natura legumelor folosite, pot rezulta multe variante.

 

Ingrediente:
5-6 rosii coapte decozite, fara seminte si tocate
3 ardei grasi colorati, fara seminte, tocati
1 ceapa rosie mare, tocata
1-2 castraveti, bucati
2 fire ceape verde sau praz
1 catel de usturoi
250 ml suc de rosii
2 linguri otet de vin rosu
cca. 80 ml ulei de masline
1-2 linguri patrunjel proaspat tocat
10-12 frunze de busuioc proaspat
1 lingurita de zahar
1 lingurita boia de ardei
sare si piper dupa gust

 



Mod de pregatire:
Intr-un  blender, combinati sucul de rosii, ceapa, ardei gras, castraveti, rosiile, ceapa verde, sucul de lamaie, otetul de vin, sarea si piperul. Amestecati bine pana se combina rezultand o pasta lichida si mai groasa.



Se da la frigider, cateva ore ca aromelor sa se intrepatrunda. Se serveste cu crutoane de paine.

 





Recomandările noastre

6 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    @adnia e racoritoare si buna. Pup!

    @Simona sunt legume naturale la un loc. Pup!

    @hapleablog ma bucur, pup!

    @maria elena o sa-ti placa, pup!

    @Poliana sa o incerci, sigur o sa-ti placa. Pup!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.