Mod de preparare:
Este foarte simplu, aproape ca se intelege metida de lucru din imagini. Se amesteca branza cu vegeta si verdeturile tocate.
Pentru petale eu am folosit rosii pomodori intregi de la conserva. Am gandit ca-i mai bine, dar voua va recomand sa folositi rosiile proaspete care au tinuta. Acestea se cresteaza putin si se tin 20 de secunde in apa clocotita.
Apoi se trec in apa rece si se decojesc. Taiem fasii ca petalele de flori, dupa ce indepartam zeama si semintele.
Intindem foietajul pe care taiem in cercuri cu o forma rotunda, peste care punem branza. Deasupra asezam ca o floare feliile de rosii si in mot o maslina.
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute. Ar fi trebuit sa creasca mai mult, dar in branza eu am adaugat putina smantana care a tinut umed foietajul. Lasati branza naturala si vor creste mai mult.Se mananca imediat calde, nu mai apuca sa se raceasca. Pofta buna!
Sursa: taste.com
Sunt minunate!!!Yummy, ma autoservesc:)pupici!
Ce frumoase sunt, adevarate floricele colorate si delicate! Va asteapta un tag la mine pe blog, daca nu este timp pentru el nu e cu suparare! Pupicei
Simplu si usor de facut…..
Arata de nota 10 cu *****
Ai niste idei minunate Sara, pentru care eu te tzuc cu mare drag!
Super fain arata , aveti niste idei geniale .
arata superb!
Superbe aceste mini-tarte!!!
@Licuta Marin cu mare drag, multumesc! Pup!
@Poliana multumesc si te sarut cu drag!
@Sidy multumesc, te sarut si eu cu drag!
@Dorina multumim! Multe sarutari!
@adnia multumesc, pup!
@hapleablog multumesc, pup!
Si aratoase si delicioase!Ador foietajul iar combinatia asta este absolut pe gustul meu!Pupici
Foarte interesant si usor de facut.
Daca nu as fi citit reteta , la prima impresie lasata de poze,puteam jura ca petalele sunt felii de somon.;)
O duminica minunata va doresc.
Ce bine arata si ce bune sunt!!
Pup Sara si o zi buna!!
Ce frumoase sunt!!! Sunteti regina aperitivelor, clar!!!
Va pup