Pregatirea acestui aperitiv este foarte simpla. Cum va spuneam si la reteta Rulouri din foietaj cu sunca presata, diversitatea acestor rulouri din foietaj este in functie de umplutura pe care o folosim.
Mod de preparare:
Intindem 400 g de aluat de foietaj pe o suprfata fainata si asezam deasupra ingredientele. Acum am folosit felii de sunca Padurea Neagra, ceva cascaval, niste branza telemea uscata si data pe razatoare si marar tocat.
Dupa ce am rulat foietajul, se taie in bucati de cca 3 cm, se aseaza in picioare pe o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei pensule se dau cu ou batut si adaugt o lingur de lapte. Se dau la cuptorul incins pentru 25 de minute.
Se lasa sa se raceasca putin apoi se desprind si se servesc. Calde se topesc in gura, dar merg la fel de bine si reci. Eventual se pot reincalzi in microunde. Pofta buna!
Simplu de realizat dar de efect ! Minunat arata…iar de gust si miros ce sa spun ? Dupa el am venit !
Chiar ma intrebam cum e sunca PN ? Acum m-am lamurit….
Te tzuc !
Delicioase si arata tare apetisant!Pupici
Ce frumos arata si ce buna e sunca :).
Delicioase rulouri si tare frumos prezentate! Pupici
Astazi am facut si eu pentru Diana mea,tare-i mai plac.Acestea sunt foarte apetisante.Pup!
Simplu si foarte bun!! O seara placuta!
@Sidy multumesc, chiar au fost tare bune. Pup!
@FLORY multumesc, pup!
@Timea multumesc, pup!
@Paula Gafitescu ma bucur ca-ti plac, pup!
@DiaMar se topesc in gura, pup!
@Adela Zilahi ai dreptate. Multumesc, pup!
Sunt perfecte pentru momentele cand ai musafiri neanuntati si evident super-delicioase!