Rulouri din foietaj cu sunca Padurea Neagra



 

Pregatirea acestui aperitiv este foarte simpla. Cum va spuneam si la reteta Rulouri din foietaj cu sunca presata, diversitatea acestor rulouri din foietaj este in functie de umplutura pe care o folosim.

 

 

Ingrediente:
* 400 g aluat de foietaj
* 8-9 felii de sunca Padurea Neagra
* cascaval ras
* tetemea rasa
* marar tocat
* 1 ou pentru uns
* ketchup Tomi

 

 

Mod de preparare:
Intindem 400 g de aluat de foietaj pe o suprfata fainata si asezam deasupra ingredientele. Acum am folosit felii de sunca Padurea Neagra, ceva cascaval, niste branza telemea uscata si data pe razatoare si marar tocat.

 



 

Dupa ce am rulat foietajul, se taie in bucati de cca 3 cm, se aseaza in picioare pe o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei pensule se dau cu ou batut si adaugt o lingur de lapte. Se dau la cuptorul incins pentru 25 de minute.

 

 

Se lasa sa se raceasca putin apoi se desprind si se servesc. Calde se topesc in gura, dar merg la fel de bine si reci. Eventual se pot reincalzi in microunde. Pofta buna!

 





Recomandările noastre

8 comentarii

  1. 1

    Simplu de realizat dar de efect ! Minunat arata…iar de gust si miros ce sa spun ? Dupa el am venit !
    Chiar ma intrebam cum e sunca PN ? Acum m-am lamurit….
    Te tzuc !

  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    @Sidy multumesc, chiar au fost tare bune. Pup!

    @FLORY multumesc, pup!

    @Timea multumesc, pup!

    @Paula Gafitescu ma bucur ca-ti plac, pup!

    @DiaMar se topesc in gura, pup!

    @Adela Zilahi ai dreptate. Multumesc, pup!

  8. 8

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.