Ingrediente 2 persoane:
4-5 cartofi rosii potriviti
4-5 buchete de boccoli
1-2 linguri de migdale tocate sau feliate
amestec condimente wok
lapte
unt
Mod de pregatire:
Se aleg cartofii de aceiasi marime si se fierb in apa cu sare. Se decojesc cat sunt calzi, apoi se scobesc cu o lingurita mica de cafea. Din pulpa de cartof care rezulta se face un piure cu putin unt si lapte cald.
Buchetele de broccoli se soteaza in putin ulei apoi se taie marunt si se adauga peste piureul de cartofi. Se condimenteaza dupa gust. Eu am folosit condimente pentru wok ca ne place. Se adauga peste amestec si migdale tocate sau feliate.
Cu acest amestec se umplu cartofi. Se pot servi ca atare sau drept garnitura langa o friptura.
Sunt atat de buni!
Am copiat retea pe o hartiuta, sa o am la indemana !:)
trebuie sa fie tare buni la cat de bine arata!
Cred ca sunt tare buni!