Salata de conopida cu maioneza



 

Salata de conopida cu maioneza pe cat este de buna, pe atat este si foarte usor de facut. O puteti avea si pe masa de Sarbatori daca v-ati pus din timp pentru iarna la congelator cateva pungi de conopida.

Ingrediente Salata de conopida:
1 conopida (medie)
2-3 catei de usturoi
marar verde tocat

 

Maioneza:
1galbenus
mustar
ulei de masline
sare

 

 

Mod de preparare:
Intr-o oala cu apa si sare se pune la fiert conopida desfacuta in bucati mai mici. Se fierbe pana devin moi, se scoat bucatile si se pun sub un jet de apa rece, apoi se lasa la scurs.



 

 

Se pune apoi conopida intr-un bol si se paseaza cu o furculita sau mai bine cu telul pentru piure. In felul acesta mai raman mici bucatele de conopida nestrivita.
Pana se raceste complect conopida se prepara o maioneza dintr-un galbenus, o lingurita de mustar si ulei cat inghite ca sa iasa consisrenta.

Puteti sa folositi si maioneza cumparata din supermarket daca va grabiti.

Se curata 2-3 catei de usturoi, se paseaza cu o presa de usturoi si se adauga peste pasta de conopida. Se adauga maioneza, se condimenteaza si se adauga marar verde tocat. Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.