Aceasta Supa de fasole pastai cu afumatura este pregatita din fasole galbena si verde cu afumatura care ii da un gust aparte. Este tare buna dar arata si bine in farfurie, pofta buna!
Ingrediente:
400 g kaiser sau costita afumata
500 gr. fasole pastai galbena si verde
1 morcov
1 patrunjel
2 fire de ceapa verde
2 catei usturoi
100 ml rosi cuburi la conserva
200 ml bulion
1 legatura marar
sare
piper
boia dulce
Mod de preparare:
Se caleste in ulei de masline ceapa verde tocata, morcovul si patrunjelul taiat rondele sau fasii. Se adauga fasolea pastai in doua culori, verde si galbena taiata de marime potrivita.
Se adauga rosiile cuburi, bulionul, catei de usturoi feliati, apoi se complecteaza cu supa sau apa calda, cca 1.5 l .
Dupa cateva clocote se adauga si fasiile de kaize sau costita afumata. Se asezoneaza cu sare, piper si boia dulce, dupa gust. Se ia oala de pe foc, se adauga mararul tocat fin. Pofta buna!