Aceste Barcute de castraveti cu somon si branza sunt aperitivul gen „mise en bouche„… vorba francezului. O reteta asemanatoare este si Barcute din ardei cu salata de avocado.
Mod de pregatire:
Castravetele se taie pe jumatate si cu o lingurita se curata de seminte. Se taie pe oblic in fasii de 2 cm. si se aseaza pe un platou.
Somonul afumat se taie in bucati sau fasii, depinde de tipul de somon care il aveti si se pun pe barcutele de cartravete.
Crema de branza se amesteca cu putina sare, zeama de lime dupa gust si putin marar proaspat tocat fin. Cu um poche se pune cate un mot de branza peste somon. Este un aperitiv rapid… delectati-va!
Minunat !;)
Ce idee frumoasa si tare simplu de realizat! Pupici
Va astept cu drag la concurs pe blogul meu 🙂
http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.ro/2014/05/castiga-o-tableta-si-conserve-sanatoase.html