Carnati aperitiv pe sticksuri



 

Carnati aperitiv pe sticksuri, pentru ca la mai toate mesele festive carnaciori sunt nelipsiti de pe platouri. Fie ca sunt infasurati in foietaj, fie ca sunt pe o scobitoare sau o frigaruie alaturi de legume sau alte ingrediente. Aceasta varianta am vazut-o in plimbarile pe net si mi-a placut.
Sper sa va placa si voua acesti Carnati pe sticksuri si cu prima ocazie sa-i aveti in platourile voastre.

Ingrediente:
carnat de porc afumat
ulei de masline
sos Worchester
mustar
sticksuri cu susan
piper colorat de decor

 

 

Mod de pregatire:
Carnati de porc se taie in bucati de cca. 4 cm, se aseaza in pozitie verticala intr-un vas si se adauga ulei de masline si apa. Se da vasul la cuptor la 180 °Cpentru 15 minute.

Intr-o ceasca se amesteca o lingurita de mustar, sos Worchester si din sosul lasat de carnati la cuptor. Cu o pensula se tamponeaza bucatile de carnati din cand in cand ca sa nu se usuce.



 

 

Se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca apoi cu varful unui cutit sau o frigaruie mai groasa se face un locas unde se vor infige jumatatile de sticksuri cu sussan. Asta ca sa nu se rupa sticksurile. Se aseaza pe farfurie / platou, se tamponeaza cu sosul de mustar si Worchester si se servesc. Aroma de dulce – acrisor – sarat a sosului Worchester cu izul mustarului le fac foarte gustoase. Pofta buna!

 





Recomandările noastre

3 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.