Spuma de capsuni la pahar un desert rapid si reconfortant pe vreme calduroasa, asa ca profitati de prezenta capsunilor in piete!
Ingrediente 3 porti:
1 pahar (200 ml) cu capsuni bucati
1 albus de ou
1 pahar (200 ml) cu zahar
sare
Mod de preparare Spuma de capsuni la pahar:
Capsunile se spala si se scurg. Se taie in sferturi sau in bucati mai mici, dar nu se paseaza. Retineti cateva capsuni frumoase pentru decor.
Albusul cu un praf de sare se bate tare cu un mixer. Cand s-a intarit incepem sa adaugam treptat zaharul alternand cu bucatile de capsuni. Se bat in continuare cu mixerul cca 6-8 minute pana obtinem o spuma consistenta si pufoasa.
Spuma de capsuni se pune in pahare, putand fii pusa chiar cu un poche. Se da la rece sau poate fii servita imediat. Se decoreaza cu capsunile retinute. Delectati-va!
O alta varianta de prezentare este aceasta: Clik pe poza: