Ciuperci umplute cu piept de pui



Ingrediente:

4-6 ciuperci mari
piept de pui fiert
1 ou
margarina
verdeata
sare

piper
boia
1 lingura de smantana

 

Mod de preparare:
Este o reteta asemanatoare cu Ciuperci cu amestec de carne tocata sau Ciuperci umplute cu feta.

Piciorusele de la ciuperci se maruntesc, se distuie, se adauga pieptul de pui deja fiert. Se adauga sare, piper, lingura de smantana si oul, care va lega compozitia.



Cu aceasta se umplu ciupercile, care se dau apoi la cuptor pentru 15 min.. Pot fii servite si reci.

 

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

1 comentariu

  1. 1

Dă-i un răspuns lui Bianca Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.