Ingrediente:
2 gulii mari
300-400 g piept de pui
2 ardei rosi
1 legatura ceapa verde
2 oua fierte
ulei, sare, piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe sau se prajeste, dupa preferinta, dapa care se taie julien.
Guliile, ardeiul si partea verde de la ceapa, se taie in felii lungi si subtiri. Se pun la distuit intr-o tigaie cu ulei si putina apa. Se sareaza si se pipereaza.
Cele 2 oua se fuerb tare. Cand guliile sunt moi. se adauga feliiurile de piept, patrunjelul tocat si cele doua oua fierte, date pe razatoarea mare.
Salata poate fi servita calda si rece.
Foarte proaspete, arata asa de bine 🙂
Arata tare bine…imi plac guliile
@Bianca…pupici si o zi racoroasa.
Minunata reteta, trebuie sa o prepar si eu neaparat! Pentru inceput am si recomandat-o pe noul meu blog 🙂